Ukonniemi-areena tarjoaa monipuoliset puitteet lajiharjoitteluun. Katso alta tarkemmat lajikohtaiset tiedot.

Kysy hallin soveltuvuutta juuri sinun tarpeisiisi myyntipalvelustamme.

 

Imatran Ukonniemessä sijaitsevan Aviasport Areenan juoksusuora

Yleisurheilu

Hallissa on yleisurheilijoita varten viisiratainen juoksusuora, pituushyppypaikka sekä heittopaikka. Lisäksi kentän ympäri kiertää 300 metrin juoksurata. Juoksuradat soveltuvat erinomaisesti myös lämmittelyyn tai muihin aktiviteetteihin.

Juniorijalkapalloa Ukonniemi Arenaalalla

Jalkapallo

Jalkapallokenttä on kansainväliset mitat täyttävä pelikenttä. Kentän kokonaispituus on 115 x 75 metriä ja maksimikorkeus 23 metriä. Areenalla on järjestetty kotimaisia huippuotteluita, kotimaisia ja kansainvälisiä junioriturnauksia sekä jalkapalloleirejä.

Pesäpallon pelaamista Ukonniemi areenalla

Pesäpallo

Areenalla on pesäpallokentät miesten ja naisten virallisia otteluita varten ja pienemmät juniorit voivat pelata myös poikittaisella kentillä. Hallissa on järjestetty lukuisia pesäpalloturnauksia ja leirejä sekä muun muassa pesäpallon halli-SM-kilpailut.

Golffin lyöntiharjoittelua Ukonniemi Areenalla

Golf

Areenan pituus ja korkeus sekä epäsuora valaistus mahdollistavat erinomaisesti Golfin talviharjoittelun. Hallissa on mahdollista harjoitella, pitempiä lyöntejä, puttaamista tai muuta golfin oheisharjoittelua.

kuvassa frisbeegolfkori ja ihmisiä

Frisbeegolf

Hallin varustuksiin kuuluvat myös frisbeegolfissa tarvittavat korit ja kiekot. Areenan olosuhteet soveltuvat erinomaisesti lajin aktiiviseen harrastamiseen ja kilpailutoimintaan.

Koiranäyttelyn tunnelmaa Ukonniemi Areenalla

Muut tapahtumat

Areenalla voi harrastaa myös esimerkiksi sauvakävelyä, bocciaa, ekoammuntaa tai vaikkapa sulkapalloa. Hallista löytyy myös levytankoja ja painoja.

Lisäksi hallissa on järjestetty erilaisia yleisötapahtumia kuten koiranäyttelyt ja konsertit.